Logopedie- en Leerpraktijk
LogoLingua

Wilhelminalaan 53
6301 GH Valkenburg
Vrijthof 6
6343 BM Klimmen
Tel. 043 - 604 36 69

Logopedisten - coaches

Daniëlla Willems-StassenMijn naam is Daniëlla Willems-Stassen. In juli 2003 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor logopedie in Heerlen. Sinds 2006, na twee jaar de opleiding spraak-/taalpathologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen te hebben gevolgd, ben ik werkzaam als logopedist.

Sindsdien heb ik met veel plezier in verschillende allround logopediepraktijken in Zuid-Limburg gewerkt.
Ik heb hier veel ervaring opgedaan met de verschillende behandelgebieden van de logopedie en met verschillende doelgroepen.
In mei 2009 ben ik mijn eigen praktijk, Logopediepraktijk LogoLingua, in Valkenburg gestart. In mei 2012 kwam hier een tweede praktijklocatie in Klimmen bij.

De afgelopen jaren heb ik mij middels cursussen en opleidingen, en door ervaring, verder gespecialiseerd op het gebied van oro-myofunctionele therapie (OMFT), spraak- en taalstoornissen, slikproblematiek, stemproblematiek (o.a. larynxmanipulatie en Lax Vox), auditieve verwerkingsproblemen en lees-/spellingproblemen.


 

Norah Dantchev

Mijn naam is Norah Dantchev. In januari 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie te Zuyd Hogeschool Heerlen. Ik ben een geduldige, empathische en creatieve allround logopediste, die een bijzondere affiniteit heeft met het werken met kinderen. Tijdens mijn eerste stage in het speciaal onderwijs heb ik veel ervaring kunnen opdoen op het gebied van complexe problematieken bij kinderen en jongeren. Gedurende mijn tweede stage in de vrije vestiging heb ik mijn ervaringen vervolgens ruim kunnen aanvullen voor een bredere doelgroep. Verder heb iktijdens mijn opleiding de minoren ‘De basis van de Psychologie’ (Open Universiteit) en ‘Talkabilities – Communicatie bij het jonge kind en ouderbegeleiding’ (Zuyd Hogeschool) gevolgd. Ik spreek vloeiend Nederlands, Duits en Engels.

Mijn visie als logopediste is het om de cliënt steeds in zijn of haar totaliteit te bekijken, met veel aandacht voor wat hij of zij zelf nodig heeft. In samenwerking met andere disciplines en/of ouders tracht ik altijd maatwerk te leveren in de behandeling. Een goede therapeut-cliëntrelatie staat bij mij centraal.

Om mijn kwaliteit als logopediste te waarborgen sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en zal ik cursussen en workshops blijven volgen om mijn kennis te verbreden en actueel te houden.